Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa

Ukk

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksen mahdollisiin kysymyksiisi olet sitten ostamassa lahjakortteja tai lunastamassa lahjaasi. Mikäli et jostain syystä löydä vastausta kysymykseesi, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla [email protected] tai soita 045 7832 3783.

Valikoimassa on 3 erilaista lahjavalikoimaa, valitse niistä mieleinen. Valitse tämän jälkeen lahjakorttipohja, jonka voit personoida haluamallasi tavalla omalla kuvalla ja tekstillä. Sähköinen lahjakortti (PDF-tiedosto) toimitetaan sähköpostilla osoitteesta [email protected] joko sinulle tai suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Voit ajastaa lähetyksen haluamaasi ajankohtaan. Lahjakortti maksetaan tilauksen yhteydessä. Lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan kortin valikoimasta ja me toimitamme sen hänelle.

Lahjakauppa on täysin kotimainen yritys ja emme myy euromääräisiä lahjakortteja tiettyyn myymälään tai verkkokauppaan vaan Lahjakauppa-lahjakortilla lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan valikoimasta, johon on valittu suosituimpia lahjavaihtoehtoja. Sähköinen lahjakortti on helppo personoida ja toimittaa perille. Lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan ja se toimitetaan hänelle haluttuna aikana.

Lahjakortit on helppo tilata nettisivuillamme.

Ilman muuta, nettikaupassamme voit personoida sähköisen lahjakortin omalla kuvalla ja tekstillä. Tarjolla on myös paljon valmiita lahjakorttipohjia.

Lahjakortit lähetetään haluttuun sähköpostiosoitteeseen välittömästi tilauksen jälkeen tai ajastettuna haluttuun aikaan. Lahjakortit saapuvat osoitteesta [email protected]

Nettikaupassamme voi maksaa verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.

Ei ole muita kuluja kuin lahjakortin hinta, lahjan toimitus lahjansaajalle sisältyy lahjakortin hintaan.

Kyllä, lahjakortin saaja lunastaa lahjansa nettikaupassamme ja me toimitamme lahjat koko manner-Suomeen. Ahvenanmaalle ja ulkomaisiin osoitteisiin emme voi valitettavasti lahjoja toimittaa.

Lahjakortit ovat voimassa vähintään 12 kk ostohetkestä. Viimeinen voimassaolopäivä on merkitty korttiin.

Kyllä saa, lahjakortit on helppo personoida oman näköisiksi tilauksen yhteydessä. Käytössäsi on monta erilaista pohjaa joihin voit ladata oman kuvan ja kirjoittaa halutun tekstin.

Voit perua tilauksen 14 päivän kuluessa tilauksesta palauttamalla käyttämättömän lahjakortin.

Lahjan lunastaminen tapahtuu verkkosivullamme valikosta ”Lunasta lahjakortti” syöttämällä lahjakortin koodi. Tämän jälkeen näet lahjavalikoiman, josta voit valita mieleisesi lahjan. Voit myös käydä koodilla vain katsomassa valikoimaa ja tehdä itse lunastuksen myöhemmin, koodi menee käytetyksi vasta kun tilauksen tekee loppuun asti.

Lahjat toimitetaan lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen valitsemasi toimituspäivänä. Digitaaliset lahjat ja palvelut toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Mikäli valitset ruokatuotteen (tuore tai pakaste) suosittelemme että valitset toimituspäivän 1 -2 päivää ennen lahjan käyttöpäivää. Tuore- tai pakastetuotteet toimitetaan antamaasi osoitteeseen DHL kuriiripalvelulla. Toimitukset tapahtuvat vain arkipäivinä. Emme toimita lahjoja Ahvenanmaalle tai ulkomaille.

Lahjan voi tilata sähköpostiin, lähimpään noutopisteeseen tai ruokatuotteet kotiin toimitettuna. Kotiin toimitettaessa DHL on yhteydessä ennen toimitusta ja varmistaa toimitusajan, toimitus on yleensä iltajakelussa (n. klo 17-21).

Lahjan lunastuksesta tulee vahvistus sähköpostiisi. Jos et ole saanut vahvistusta syynä voi olla, että sähköpostiosoite on virheellinen tai sähköpostipalvelimesi estää viestin saapumisen jolloin se on saattanut ohjautua roskapostiisi.
Olethan tarkastanut että lahjanlunastus on tehty loppuun asti? Kesken jääneestä tilauksesta ei voida lähettää toimitusvahvistusta.

Lahjakorttisi voi sisältää yhden tai useamman valinnan. Tämä tarkoittaa, että voit valita lahjavalikoimasta niin monta tuotetta kuin lahjakorttisi sisältää. Voit valita useamman kappaleen samaa lahjaa tai valita eri tuotteita lahjavalikoimasta. Kaikki tuotteet pitää tilata samalla kertaa.

Näet lahjakortin viimeisen voimassaolopäivän itse lahjakortista.

Valitettavasti vanhaksi menneitä lahjakortteja ei voi lunastaa.

Ruoka- ja tavaralahjat toimitetaan DB Schenkerin ja DHL:n pakettipalvelun kautta, erillistä noutopistettä ei ole. Digitaalisen lahjan lunastuskoodi toimitetaan sinulle sähköpostitse ja itse koodi käytetään ko. palveluntarjoajan sivuilla.

Liha- ja kalatuotteet toimitetaan tuoreina tai pakasteina DHL pakettipalvelun kautta. Tuotteet pakataan kylmää eristävään materiaaliin geelijään kanssa. Kuljetuksen aikana pakasteet alkavat sulaa, joten ne eivät tule perille jäisinä. Tuotteet tulee käsitellä kuin tuoretuotteet, säilytä niitä jääkaapissa (+2 – +6 C). Tarkemmat säilyvyysajat löytyvät nettisivuiltamme kunkin tuotteen kohdalta erikseen. Tuotteena toimitetaan ainoastaan ilmoitettu tuote, esim. karitsan paahtopaisti n. 800 g. Tuotekuvassa mahdollisesti näkyvät lisukkeet ja muut tarvikkeet eivät sisälly toimitukseen ellei erikseen mainita.

Kylmänä toimitettavat tuotteet pakataan kylmää eristävään polyuretaanivaahtoon. Vaahto ei sisällä ilmastolle haitallista CFC:tä, HCFC:tä eikä raskasmetalleja. Mukana tulevan geelijään voi käyttää uudelleen, se toimii kuin perinteinen ”kylmäkalle”. Itse pakkauslaatikko voidaan laittaa kierrätykseen.

Tarkemmat tuotetiedot näet ko. lahjakortin valikoimaan tutustumalla nettisivuillamme.

Otathan huomioon että liha- ja kalatuotteet lähtevät pääosin tuoreina tai pakasteina ja ovat saapuessaan jääkaappikylmiä. Pakasteita ei voi uudelleen pakastaa.

Tuote Säilyvyys avaamaton paketti Säilyvyys avattuna
Valrhona suklaat Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta
De Cecco pastat Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta
Oliivi- ja Maustetut öljyt Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta
Noel kinkut ja Makkarat/td> Ks. päiväys tuotteesta 5 vrk jääkaapissa
Suolat Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta
Rougie Hanhenmaksa ja pateet Ks. päiväys tuotteesta 5 vrk jääkaapissa
Tryffelit Ks. päiväys tuotteesta 14 vrk
Negrini Gicrudo kinkku Ks. päiväys tuotteesta 14 vrk
Graavi- ja kylmäsavulohet 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Cocktail-pohjat Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta
Lakrids by Johan Bulow Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta
Jättikatkarapuvarras 1 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Kaviaarit ja mädit 2 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Wagyu härkä 3 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Ankka, Helmikana 3 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Dry aged härkä 3 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Nauta / Vasikka 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Porsaanliha 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Karitsa / Lammas 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Isokauris 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Poro 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Kenguru 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Grönlanninpallas kylmäsavustettu 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Ankankoipi ylikypsä 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
Porsaan ribs, kypsä 5 vrk jääkaapissa Käytetään heti
BBQ-kastikkeet Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta
Hillot Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta
Balsamicot Ks. päiväys tuotteesta Ks. päiväys tuotteesta

Käyttämätön tuote voidaan vaihtaa toiseen lahjaan, lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Jos halaut vaihtaa tuotteen, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme 14 vrk kuluessa lahjantoimituksesta. Vaihdettava tuote pitää palauttaa uutta vastaavassa kunnossa, Lahjakauppa ei vastaa palautuksen postimaksuista.

Kaikilla lahjoilla on normaali maahantuojan antama takuu. Vialliset lahjat vaihdamme uuteen vastaavaan.