Usein Kysytyt Kysymykset

Täältä löydät vastauksen mahdollisiin kysymyksiisi olet sitten ostamassa lahjakortteja tai lunastamassa lahjaasi. Mikäli et jostain syystä löydä vastausta kysymykseesi, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla [email protected].

top view pink giftbox with white ribbon on dark isolated background free space

Lahjakortin ostaja

Valikoimassa on 3 erilaista lahjavalikoimaa, valitse niistä mieleinen. Valitse tämän jälkeen lahjakorttipohja, jonka voit personoida haluamallasi tavalla omalla kuvalla ja tekstillä. Sähköinen lahjakortti (PDF-tiedosto) toimitetaan sähköpostilla osoitteesta [email protected] sinulle tai suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Voit ajastaa lähetyksen haluamaasi ajankohtaan. Lahjakortti maksetaan tilauksen yhteydessä. Lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan kortin valikoimasta ja me toimitamme sen hänelle.

Lahjakauppa on täysin kotimainen yritys ja emme myy euromääräisiä lahjakortteja tiettyyn myymälään tai verkkokauppaan vaan Lahjakauppa-lahjakortilla lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan valikoimasta, johon on valittu suosituimpia lahjavaihtoehtoja. Sähköinen lahjakortti on helppo personoida ja toimittaa perille. Lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan ja se toimitetaan hänelle haluttuna aikana.

Lahjakortit on helppo tilata nettisivuillamme.

Ilman muuta, nettikaupassamme voit personoida sähköisen lahjakortin omalla kuvalla ja tekstillä. Tarjolla on myös paljon valmiita lahjakorttipohjia.

Lahjakortit lähetetään haluttuun sähköpostiosoitteeseen välittömästi tilauksen jälkeen tai ajastettuna haluttuun aikaan. Lahjakortit saapuvat osoitteesta [email protected].

Nettikaupassamme voi maksaa verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.

Sähköisten lahjakorttien toimitus- ja käsittelykulut ovat 0 €.

Ei ole, voit tilata meiltä vaikka yhden lahjakortin.

Kyllä, lahjakortin saaja lunastaa lahjansa nettikaupassamme ja me toimitamme lahjat koko manner-Suomeen. Ahvenanmaalle ja ulkomaisiin osoitteisiin emme voi valitettavasti lahjoja toimittaa.

Lahjakortit ovat voimassa vähintään 12 kk ostohetkestä. Viimeinen voimassaolopäivä on merkitty korttiin.

Kyllä saa, lahjakortit on helppo personoida oman näköisiksi tilauksen yhteydessä.

Voit perua tilauksen 14 päivän kuluessa tilauksesta palauttamalla käyttämättömän lahjakortin.

Lahjakortin saaja

Lahjan lunastaminen tapahtuu verkkosivullamme valikosta ”Lunasta lahjakortti” syöttämällä lahjakortin koodi. Tämän jälkeen näet lahjavalikoiman, josta voit valita mieleisesi lahjan. Voit myös käydä koodilla vain katsomassa valikoimaa ja tehdä itse lunastuksen myöhemmin, koodi menee käytetyksi vasta kun tilauksen tekee loppuun asti.

Tavaralahjat toimitetaan lähimpään pakettipalvelu PostNordin noutopisteeseen. Digitaaliset lahjat ja palvelut toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Mikäli valitset ruokatuotteen (tuore tai pakaste) suosittelemme että valitset toimituspäivän 1 -2 päivää ennen lahjan käyttöpäivää. Tuore- tai pakastetuotteet toimitetaan antamaasi osoitteeseen PostNordin kuriiripalvelulla valitsemasi päivänä. Toimitukset tapahtuvat vain arkipäivinä. Emme toimita lahjoja Ahvenanmaalle tai ulkomaille.

Lahjan voi tilata sähköpostiin, lähimpään noutopisteeseen tai ruokatuotteet kotiin toimitettuna. Kotiin toimitettaessa PostNord on yhteydessä ennen toimitusta ja varmistaa toimitusajan. Ruokatuotteet voivat olla pakasteita, jotka alkavat sulaa matkan aikana,  älä siis muuta toimituspäivää eteenpäin.

Lahjan lunastuksesta tulee vahvistus sähköpostiisi. Jos et ole saanut vahvistusta syynä voi olla, että sähköpostiosoite on virheellinen tai sähköpostipalvelimesi estää viestin saapumisen jolloin se on saattanut ohjautua roskapostiisi.
Olethan tarkastanut että lahjanlunastus on tehty loppuun asti? Kesken jääneestä tilauksesta ei voida lähettää toimitusvahvistusta.

Lahjakorttisi voi sisältää yhden tai useamman valinnan. Tämä tarkoittaa, että voit valita lahjavalikoimasta niin monta tuotetta kuin lahjakorttisi sisältää. Voit valita useamman kappaleen samaa lahjaa tai valita eri tuotteita lahjavalikoimasta. Kaikki tuotteet pitää tilata samalla kertaa.

Näet lahjakortin viimeisen voimassaolopäivän itse lahjakortista.

Valitettavasti vanhaksi menneitä lahjakortteja ei voi lunastaa.

Ruoka- ja tavaralahjat toimitetaan PostNordin pakettipalvelun kautta, erillistä noutopistettä ei ole. Digitaalisen lahjan lunastuskoodi toimitetaan sinulle sähköpostitse ja itse koodi käytetään ko. palveluntarjoajan sivuilla.

Liha- ja kalatuotteet toimitetaan tuoreina tai pakasteina PostNordin kuriiripalvelun kautta. Tuotteet pakataan kylmää eristävään materiaaliin geelijään kanssa. Kuljetuksen aikana pakasteet alkavat sulaa, joten ne eivät tule perille jäisinä. Älä muuta toimituspäivää eteenpäin, vaan ota lähetys vastaan valittuna päivänä. Tuotteet tulee käsitellä kuin tuoretuotteet, säilytä niitä jääkaapissa (+2 – +6 C). Tarkemmat säilyvyysajat löytyvät nettisivuiltamme kunkin tuotteen kohdalta erikseen. Tuotteena toimitetaan ainoastaan ilmoitettu tuote, esim. karitsan paahtopaisti n. 800 g. Tuotekuvassa mahdollisesti näkyvät lisukkeet ja muut tarvikkeet eivät sisälly toimitukseen ellei erikseen mainita.

Kylmänä toimitettavat tuotteet pakataan kylmää eristävään polyuretaanivaahtoon. Vaahto ei sisällä ilmastolle haitallista CFC:tä, HCFC:tä eikä raskasmetalleja. Mukana tulevan geelijään voi käyttää uudelleen, se toimii kuin perinteinen ”kylmäkalle”. Itse pakkauslaatikko voidaan laittaa kierrätykseen.

Tarkemmat tuotetiedot näet ko. lahjakortin valikoimaan tutustumalla nettisivuillamme.

Otathan huomioon että liha- ja kalatuotteet lähtevät pääosin tuoreina tai pakasteina ja ovat saapuessaan jääkaappikylmiä. Pakasteita ei voi uudelleen pakastaa.

TuoteSäilyvyys avaamaton pakettiSäilyvyys avattuna
Valrhona suklaatKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
De Cecco pastatKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Oliivi- ja Maustetut öljytKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Noel kinkut ja Makkarat/td>Ks. päiväys tuotteesta5 vrk jääkaapissa
SuolatKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Rougie Hanhenmaksa ja pateetKs. päiväys tuotteesta5 vrk jääkaapissa
TryffelitKs. päiväys tuotteesta14 vrk
Negrini Gicrudo kinkkuKs. päiväys tuotteesta14 vrk
Graavi- ja kylmäsavulohet5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Cocktail-pohjatKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Lakrids by Johan BulowKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Jättikatkarapuvarras1 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Kaviaarit ja mädit2 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Wagyu härkä3 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Ankka, Helmikana3 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Dry aged härkä3 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Nauta / Vasikka5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Porsaanliha5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Karitsa / Lammas5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Isokauris5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Poro5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Kenguru5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Grönlanninpallas kylmäsavustettu5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Ankankoipi ylikypsä5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Porsaan ribs, kypsä5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
BBQ-kastikkeetKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
HillotKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
BalsamicotKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta

Kaikilla lahjoilla on normaali maahantuojan antama takuu. Vialliset lahjat vaihdamme uuteen vastaavaan.

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut kotimainen start-up yritys. Pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta.