Sopimusehdot

1. Yrityksen yhteystiedot

Kiitoskauppa Oy
Päiväläisentie 2, 00390 Helsinki

y-tunnus 2933183-1
[email protected]

2. Tuotteet ja palvelut

Lahjakauppa.fi lahjakortit

Kiitoskauppa Oy myy Lahjakauppa.fi -sivustolla sähköisiä lahjakortteja, jotka oikeuttavat lunastamaan yhden tai useamman lahjan kyseisen lahjakortin lahjavalikoimasta. Lahjakortilla ei ole euromääräistä arvoa eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin koodi käytetään sivustolla kiitoskauppa.fi kohdassa ”Lunasta lahjakortti”.

​​Lahjavalikoiman tuotteet ja palvelut

Osoitteessa kiitoskauppa.fi voit lunastaa lahjakorttisi lahjavalikoimassa oleviin palveluihin tai fyysisiin tuotteisiin. Kiitoskaupalla on oikeus muuttaa valikoimaa lahjakortin voimassaolokaudella.

3. Tilaus

Voit tilata lahjakortteja sivustollamme osoitteessa lahjakauppa.fi. Sivustomme ja käyttäjäsopimuksemme ovat suomenkielisiä. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina ja ne sisältävät arvonlisävero. Voit muuttaa tilaustasi tilausprosessin aikana.

​Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Tilausvahvistusta ei enää myöhemmässä vaiheessa pysty näkemään sivustomme kautta. Jos haluat uuden kopion tilausvahvistuksestasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected].

Kiitoskauppa pidättää oikeuden muuttaa lahjakortti- ja lahjavalikoimaa. Muutokset tulevat voimaan ilman etukäteisilmoitusta.

Emme vastaa seuraamuksista, jotka ovat aiheutuneet kolmansien osapuolien tekemistä sopimusrikkomuksista.

4. Maksuehdot

Maksaminen on turvallista luottokortilla tai verkkomaksuna.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
www.paytrail.com

(Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot)

5. Toimitusehdot

Lahjakortit toimitetaan annettuihin sähköpostiosoitteisiin joko heti tilauksen jälkeen tai tilauksen yhteydessä valittuna toimitusajankohtana. Tilaajan vastuulla on ilmoittaa oikeat sähköpostiosoitteet. Kiitoskauppa ei ole vastuussa toimituksesta, mikäli vastaanottajien osoitetiedot on annettu väärin.

Lahjanlunastuksissa lahja toimitetaan palveluiden osalta annettuun sähköpostiosoitteeseen heti lunastuksen jälkeen, fyysisten lahjojen osalta toimitus tapahtuu annettuun osoitteeseen valittuna toimitusajankohtana. Fyysiset lahjat toimitetaan Manner-Suomeen. Kiitoskauppa ei korvaa tilauksia, jotka ovat kadonneet toimitettaessa johtuen virheellisistä tai puutteellisista osoitetiedoista. Emme vastaa toimitusviiveistä, jotka ovat aiheutuneet kolmansista osapuolista.

6. Toimituskulut

Sähköisten lahjakorttien toimitus- ja käsittelykulut ovat 0 €.

Lahjakorttien hinta sisältää itse lahjan toimituskulut kotimaassa (pl. Ahvenanmaa)​.

7. Voimassaoloaika

Lahjakauppa.fi sivustolta ostettujen lahjakorttien voimassaoloaika on merkitty lahjakorttiin, lahjakortit ovat aina voimassa vähintään 12 kk ostohetkestä.

Lahjavalikoimassa olevien palveluiden voimassaoloajan määrittää kyseisen palvelun tarjoaja, voimassaoloaika kerrotaan kyseisen palvelun kohdalla.

8. Vaihto- ja palautusoikeus

Lahjakortin ostajana sinulla on oikeus vaihtaa vanhentuvat lahjakortit uusiin, tämä oikeus koskee vain enintään 10 % ostetuista korteista. Ostettuja kortteja ei voi palauttaa eikä niitä vaihdeta rahaksi.

9. Reklamaatiot ja asiakaspalvelu

Kiitoskauppa.fi lahjakortin lunastukseen liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä Kiitoskaupan asiakaspalveluun [email protected]

​Reklamoidaksesi tuote- tai palvelulahjasta ota yhteytta [email protected]. Huomaathan että:​​

  • Virheestä on ilmoitettava kohtuullisen ajan sisällä siitä, kun olet havainnut virheen. Jos ilmoitat virheestä kahden kuukauden sisällä, reklamaatio otetaan aina käsiteltäväksi.
  • Reklamaatio-oikeus tarkoittaa, että asiakkaana voit tehdä valituksen virheistä tai puutteista tilauksessasi.
  • Tämä ei koske tilanteita, joissa virheet tai viat tuotteessa ovat syntyneet käytettyäsi tuotetta tai palvelua.
  • Hyvitämme tuotteen tai palvelun palautuksesta mahdollisesti koituneet kulut niiden ollessa kohtuulliset ja palautuksen syyt ollessa perustellut.
  • Tuotteilla on normaali maahantuojan tai valmistajan myöntämä takuu.

10. Yksityisyys ja tietosuoja

Kiitoskauppa Oy vastaa henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä. Henkilötietoja ei missään tilanteessa luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle, ellei kyseessä ole oikeudellinen asia. ​

Sinulla on oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot ottamalla yhteyttä [email protected]. Noudatamme Suomen Henkilötietolakia. Osoitteessa Lahjakauppa.fi voit lukea tietosuojaselosteemme.

11. Riitojen ratkaisu

Kaikki käyttäjäsopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaisesti Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected]