1. Ostoskori
  2. Tilaus

  Lahjakortin tilaus ja personointi

  Lahjakortin tilaaminen on helppoa. Valitse vain haluamasi korttipohja, muokkaa kuvaa ja tekstiä. Syötä vastaanottajien sähköpostiosoitteet, ajasta lähetys, maksa tilaus ja lahja-asiat on hoidettu :-). Lahjakortit saapuvat osoitteesta [email protected]. Sivun alareunassa on tarkemmat ohjeet kortin tilaamiseen ja personointiin.

  Ohjeet lahjakortin personointiin ja tilaamiseen

  Valitse parhaiten sopiva korttipohja. Voit vaihtaa korttiin oman kuvan tai käyttää kortissa valmiina olevaa kuvaa. Lisää korttiin haluamasi teksti. Tekstiä voit muokata mm. fontin, fonttikoon ja värin osalta. Voit myös tehdä itse tietokoneella täysin oman kuvan jossa teksti on valmiina ja ladata sen kortin kuvan paikalle, vain mielikuvitus on rajana :-). Lahjakortti on PDF tiedosto joka toimitetaan sähköpostin liitteenä.

  Jos valitsit kuvallisen kortin, voit ladata korttipohjaan oman kuvan. Kuva ladataan painamalla “choose file” painiketta. Teksti korttiin kirjoitetaan kortin vieressä olevaan laatikkoon. Tekstiä saat helposti laskettua painamalla “enter”-painiketta ylimmällä rivillä. Tekstiä voi stilisoida yläosan painikkeilla. Kun kuva ja teksti ovat oikein, laita rasti “Design on OK” ruutuun ja siirry eteenpäin.

  Voit lähettää lahjakortin suoraan lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen tai voit tilata sen omaan sähköpostiin ja vaikka tulostaa. Lahjakortti lähtee heti maksun jälkeen mikäli et valitse ajastusta. Ajastamalla voit määrittää tunnin tarkkuudella milloin kortti lähtee. Lahjakortit lähtevät osoitteesta [email protected]. Tarkista sähköpostin ja ajastuksen oikeellisuus ja laita rasti ruutuun “Olen tarkastanut vastaanottajan tiedot”. Siirry maksamaan kortti.

  Lahjakortti maksetaan tilauksen yhteydessä pankki/luottokortilla tai verkkopankissa. Maksupalvelun toteuttaa Paytrail.