Etusivu

Anna lahja helposti sähköisellä lahjakortilla!

Paras lahja on se jonka saa itse valita! Lahjakauppa.fi on uusi ja helppo tapa antaa lahja ja olla samalla varma, että lahjansaaja on tyytyväinen. 

Muista päivänsankaria

Lahjakauppa.fi sähköisellä lahjakortilla muistat helposti esim. jouluna tai onnittelet syntymäpäiväsankaria. Lahjavalikoimissa suosituimpia lahjavaihtoehtoja, kokeile vaikka suosittua Lempi-lahjakorttia.

Onni

Alk. 19,90 €

Onni-lahjakortti on helppo ja edullinen tapa antaa lahja jonka lahjansaaja voi valita itse.

Arvo

Alk. 99,90 €

Arvo-lahjakortin upeassa lahjavalikoimassa mm. Polar sykesensori ja TinyLux lihashuoltovasara. Lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan kotiin toimitettuna.

Lempi

Alk. 59,90 €

Lempi-lahjakortti sisältää n. 30 tarkkaan valittua lahjavaihtoehtoa. Valikoimassa mukana mm. suosituimpia palveluita ja tavaralahjoja. Erinomainen valinta esim. syntymäpäivä- tai häälahjaksi.

Näin helposti tilaat lahjakortin

VALITSE SOPIVA LAHJAKORTTI

Valitse sopiva lahjakortti valikoimastamme. Voit myös valita montako lahjaa kortilla voi lunastaa.

MUOKKAA LAHJAKORTTI

Voit käyttää valmista lahjakorttipohjaa tai tehdä täysin oman näköisen kortin. Korttiin saa halutun tekstin ja kuvan.

KORTIN TOIMITUS

Kortti voidaan toimittaa suoraan lahjansaajan sähköpostiin tai voit tilata sen omaan sähköpostiisi. Voit myös ajastaa kortin lähetyksen haluamaasi ajankohtaan.

Suosituimmat lahjat

FINNKINO 1 kpl ja HERKKULIPPU

Finnkinon Superlipulla pääset nauttimaan elokuvaelämyksestä missä tahansa Premium-salissa.

PENTIK VILJA PATAKINNAS

Minna Niskakankaan suunnittelema graafinen ja lämminhenkinen Vilja-kuosi.

BOOKBEAT ÄÄNIKIRJAPALVELU

Suosittu BookBeat Premium äänikirjapalvelu, 1 kk käyttöoikeus.

MIELI HYVÄNTEKEVÄISYYS

Suosittu BookBeat Premium äänikirjapalvelu, 1 kk käyttöoikeus.

RUUTU+ SUORATOISTOPALVELU 6KK

Ruudusta löytyvät Suomen suosituimmat viihdesisällöt. Varma viihdetakuu ja paras katselukokemus. 

RIEDEL GIN LASIT

Riedel Gin Glass -lasin pyöreä muoto tuo esiin ginin hienostuneet aromit. Lasista nautit ginin niin tonicin kanssa kuin cocktaileissakin.

HÄRMÄN TAONTA RETKIKIRVES

Kotimaisen kirveen käsin teroitettu terä on karkaistua hiiliterästä ja kahva on suomalaista koivua.

WOTKINS HIRVENPAISTI

Herkullinen, Chef Wotkins savustettu hirven paisti, 1 kg pakaste. 

C MORE SUORATOISTOPALVELU 12 KK

C More suoratoistopalvelulla viihteen ystävälle parhaat leffat, sarjat ja dokumentit, aina kotimaisista C More -alkuperäissarjoista Hollywoodin hitteihin.

TREENAAKOTONA.COM LIIKUNTAPALVELU 12 KK

Treenaakotona.com on helpoin tapa treenata! Treenaakotona.comin ansiosta voit treenata personal trainerien opastuksella missä ja milloin itse haluat.

POLAR VERITY SENSE

Polar Verity Sense on optinen sykesensori, joka tarjoaa täyden liikkumisen vapauden ja useita vaihtoehtoja treeniesi tarkasteluun ja tallentamiseen. 

TINYLUX VASARA

Kevyt ja helposti kantava lihasvasara tarjoaa mukavan ja rentouttavan hieronnan muutamassa minuutissa ja auttaa palautumaan. 

Lahjakauppa.fi

Lahjakauppa.fi on täysin uudenlainen tapa antaa lahja helposti. Sähköinen lahjakortti on erinomainen valinta oli kyse sitten syntymäpäivä-, nimipäivä-, valmistujais-, hää- tai joululahjasta. Lahjakaupan valikoimaan on valittu suosituimpia lahjavaihtoehtoja, joista lahjakortin saaja voi valita haluamansa lahjan kotiin toimitettuna. Lahjakortti on helppo ostaa ja personoida vaikka omalla kuvalla, kortti toimitetaan lahjansaajalle sähköpostiin haluttuna ajankohtana.

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kotimainen kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut yritys, joka aloitti toimintansa yritysasiakkaille suunnattujen lahjakorttien tarjoamisella vuonna 2018. Nopeasti kasvavalla Kiitoskaupalla on jo yli 1000 tyytyväistä yritysasiakasta aina yli 10 000 hengen organisaatioista pieniin mikroyrityksiin. Sama suosittu lahjakorttipalvelu on nyt tarjolla myös kuluttaja-asiakkaille lahjakauppa.fi palvelun kautta.

Kiitoskaupan toimintaa ohjaavat vastuullisuus ja ekologisuus, yli 40 % toimitetuista lahjoista on ollut aineettomia lahjoja ja lahjavalikoimissamme suositaan kotimaisia tuottajia ja palveluntarjoajia.

Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa