Isänpäivä

Isänpäivälahjat isälle, jolla ”on jo kaikkea” – Lahjakaupasta tietenkin

Isänpäivää vietetään jälleen 13.11.! Kenties lahjavaihtoehtoja pohtiessasi huomaat, että Isän kravattivarasto on täynnä, astiakaapista löytyy juuri ostettu kahvimuki ja kalastusvermeetkin ovat hädin tuskin koeajetut? Lahjan ostaminen voi toisinaan tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta, varsinkin kun lahjansaajana on isä, jolla ”on jo kaikkea”. 

Huoli pois: isänpäivälahjat kaikille isille ja isähahmoille löydät Lahjakaupasta. Lahjakortin avulla isä voi valita laajasta valikoimasta juuri sellaisen lahjan, kuin haluaa. Sinun tarvitsee vain päättää, millaisen lahjakortin ostat. 

Lahjakortin lisäksi valittavanasi on, kuinka monta lahjaa haluat vastaanottajan saavan. Tutustu lahjakorttivaihtoehtoihin:

Kun olet valinnut mieleisesi isänpäivälahjakortin, sinun tarvitsee vain päättää, haluatko painetun vai digitaalisen lahjakortin. Valitsitpa kumman vaihtoehdon tahansa, voit tehdä kortista isän näköisen esimerkiksi kuvalla ja tekstillä. 

Isänpäivälahja jokaiselle isälle

Lahjakaupasta löydät lahjan myös hänelle, joka väittää, että kaikkea löytyy eikä mitään tarvita. Ehkä nämä esimerkit tuovat helpotusta lahjapähkäilyyn:

Vannoutunut kulinaristi arvostaa kunnon paistinpannua, De Buyerin hiiliteräspannu kestää oikein käytettynä vuodesta toiseen. Upea ruoka ansaitsee kaverikseen upeat juomat, joita kelpaa maistella esimerkiksi Riedelin viinilaseista.

Eräilijä-isän perustarvikkeisiin kuuluu kunnon retkikirves ja puukko – mainiot apuvälineet esimerkiksi nuotion sytyttämiseen. Nämä retkitarvikkeet ovat Härmän taonnan ja Kauhavan puukkopajan taidonnäytteitä.

Mikäli säännöllinen sykkeen kohottaminen on isän mielipuuhaa, tarpeen voi olla esimerkiksi Polar Verity Sense -sykesensori. Kovan treenin jälkeen lihaksia on hyvä helliä Tinylux-lihashuoltovasaralla

Juhlista isänpäivää lahjalla, jota isä todella arvostaa – Lahjakaupan lahjakortilla!

Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa