Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa

Kotimaiset lahjakortit sähköisinä tai painettuina

Helppo ja suosittu tapa kiittää henkilöstöä ja asiakkaita. Nopea toimitus, painetut kortit kahdessa työpäivässä, sähköiset kortit saat käyttöösi heti. Voit myös tilata [email protected] tai 045 7832 3783. Kysy myös täysin teille personoitua ratkaisua.

P.S. Tiesithän, että henkilöstölahjana alle 100 € arvoinen rajatun valikoiman lahjakortti on saajalleen verovapaa lahja. Myös merkkipäivälahjoina Kiitoskaupan lahjakortit ovat saajalleen verovapaita.

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Kollektiivinen henkilöstölahja, henkilöstön merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, asiakaslahja – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Teemme teille täysin yrityksenne näköisen ratkaisun. Lahjavalikoima, lahjasivusto ja lahjakortti voidaan rakentaa täysin yrityksenne näköiseksi. Lahjavalikoimissa suosituimmat aineettomat lahjat ja herkulliset ruokatuotteet sekä upeita keittiötuotteita.

Kiitos on paras investointi

kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut kotimainen start-up yritys. Pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta.

 • Arvo

  Alk. 99.9 €

  Helppo tapa muistaa lahjansaajaa ja antaa hänen itse valita haluamansa lahjan!

 • Lempi

  Alk. 59.9 €

  Helppo tapa muistaa lahjansaajaa ja antaa hänen itse valita haluamansa lahjan!

 • Onni

  Alk. 19.9 €

  Onni lahjakortti on helppo ja edullinen tapa muistaa lahjansaajaa. Ja mikä parasta, lahjansaaja voi itse valita valita haluamansa lahjan!